Hunter with dog and mongoose, egypt-tombs-animals

Vorige levens

‘’Kennen wij elkaar soms ergens van?’’ Die vraag kan bij jou opkomen, wanneer je een dier (of mens) ontmoet. Dit gevoel van herkenning kan terug te leiden zijn naar vorige levens. Als mens kun je herhaaldelijk met bepaalde mensen samen incarneren, maar zeker ook met dieren.

Onze zielen verlangen naar groei. Daarom zijn we geïncarneerd. Dit geldt niet alleen voor zielen die als mens incarneren, maar ook voor zielen die als dier incarneren. Het is overigens mijn ervaring, dat er geen scheiding is tussen mensenzielen en dierenzielen. Een ziel heeft in mijn beleving de vrijheid om te incarneren in welke vorm dan ook afhankelijk van de leerwensen.

Gedeelde vorige levens

Tijdens gesprekken met dieren kunnen vorige levens aan het licht komen. Vaak zijn dit levens waarin de eigenaar van het dier en het dier al samen waren. Soms laten dieren een vorig leven zien van de eigenaar, waarin zij zelf geen rol speelden, omdat de eigenaar inzicht in dat betreffende leven nodig heeft om in dit leven verder te kunnen groeien.

Dieren kunnen steeds als dezelfde diersoort incarneren, omdat die diersoort het beste past bij de leerwensen van het dier en bij de behoeftes van de eigenaar. Dieren kunnen ook als andere diersoorten incarneren.

Ik kom regelmatig tegen, dat honden en katten in dit leven in een vorig leven paard zijn geweest, omdat in de periodes waarin die levens zich afspeelden, mensen veel intenser samenleefden met paarden, o.a. voor transport.

Paarden in het verleden

Vorige levens als bron van inzicht

Eigenaren van dieren kunnen mij vragen om aan hun dier de vraag te stellen of zij in vorige levens ook al samen waren. Een dier kan ook geheel uit zichzelf een vorig leven laten zien tijdens een gesprek met mij.

Via inzicht in vorige levens wordt duidelijk hoe diepgaand de band is tussen mens en dier. Vaak wordt duidelijk wat de taak van een dier is in het leven van zijn eigenaar. Die taak wordt meegenomen van het ene leven naar het andere leven.

Dieren kunnen een beschermende rol vervullen in de levens van hun eigenaar. Ze kunnen troosten, inzicht bieden en vertrouwen geven. Dieren kunnen helpen om te leren omgaan met leven en dood en om verwachtingen en angsten los te laten.

Hunter with dog and mongoose, egypt-tombs-animals

Onvoorwaardelijke liefde

We kunnen eenvoudigweg niet zonder dieren leven, omdat zij symbool staan voor onvoorwaardelijke liefde. Deze liefde loopt als een rode draad door onze gedeelde levens.

Vanwege de kortere levensduur van veel onze huisdieren kan een dier ook meermaals incarneren in een en hetzelfde leven van zijn eigenaar. Mensen kunnen als kind met een dier opgroeien, dat bij hen terugkeert, als ze volwassen zijn geworden. Een dier kan sterke gelijkenissen vertonen met zijn vorige incarnatie, maar dat hoeft niet.

Als er geen sterke gelijkenissen zijn, omdat het dier zijn nieuwe leven vanuit een andere invalshoek wenst te benaderen, dan zal er toch herkenning zijn, omdat die herkenning plaatsvindt op zielsniveau en zielen elkaar herkennen ongeacht de fysieke verschijningsvorm.

honden

Hoe ik jou en jouw dier kan helpen

Als je die diepe herkenning ervaart bij jouw dier, twijfel dan niet aan jouw gevoel, maar koester het. Als je meer inzicht wenst te krijgen in de aard van jullie relatie en in de levens die jullie samen hebben gedeeld, dan help ik jullie met liefde.

Zie voor meer informatie over communicatieconsulten: Heart4Animals.eu

747 keer gelezen

2 gedachten over “Vorige levens”

  1. Ooo wat zou ik mijn in lieve – in 2014 overleden hondje weer willen ontmoeten… maar dan wel in het hiernamaals…want ik wil niet dat hij in deze situatie op aarde moet leven maar alleen in het veilige lieve hiernamaals,…nooit kan/wil ik nog voor een hond zorgen want mijn je hondje is mijn enige grote hondenliefde😢

  2. Ik heb via mijn twee honden Boef en Sammie inderdaad vorige levens mogen ervaren. Meestal waren dat onverwerkte levens en kwam het vlak voor hun overgang en na hun overgang. Een deel kwam via jou. Het aanraken van het onverwerkte deel werkt heel helend.
    Een dier is een geschenk, een geschenk van onvoorwaardelijke liefde, heel kostbaar!

Reacties zijn gesloten.