Hemelse klanken

Het rijke leven van een kanarie

Angel, een stralende verschijning

Ik kan me nog goed herinneren, dat mijn dierbare vriendin Carolina mij vertelde, dat ze in de dierenwinkel een prachtige kanarie had gezien, die haar aandacht had getrokken met zijn stralende verschijning.

Het duurde dan ook niet lang, voordat dit gele kereltje haar huiskamer verrijkte met zijn verschijning en met zijn hemelse stem, want zingen kon hij als de beste. Zijn naam diende zich al snel aan: Angel.

Toen ik contact legde met Angel, vertelde hij mij, dat zijn klanken helende, energetische bouwwerken vormden met als grondstoffen liefde en onschuld. Zingen was Angel’s passie en grote talent. Hij vertelde mij ook, dat het feit dat hij volgens menselijke begrippen een klein dier was voor hem geen betekenis had.

Hij voelde zich groot en groots. Zijn boodschap voor Carolina was: ‘’Ik houd heel veel van jou. Laten we samen dansen en zingen. Met jou is mijn leven een feestje.’’

A match made in heaven

In de talrijke gesprekken die volgden, uitte Angel steeds zijn diepe dankbaarheid. Hij voelde zich de koning te rijk. Carolina en hij waren ‘a match made in heaven’.

Op een gegeven moment begon Angel wat te kwakkelen met zijn gezondheid. Zijn spirit bleef onverminderd krachtig, evenals zijn diepe dankbaarheid.

Angel gaf aan een vechtertje te zijn, dat zich niet gemakkelijk uit het veld liet slaan. Zijn aardse leven aan de zijde van Carolina was hem buitengewoon dierbaar.

Healingen met kristallen

In de periode waarin Angel zich minder voelde, heb ik met enige regelmaat healingen gegeven. Angel voelde zich aangetrokken tot kristallen, waaronder een rode Jaspis.

Angel ervaarde het als heilzaam om een kristal onder zijn kooi te hebben. Ik heb ook meerdere chakra healingen met hem gedaan met behulp van kristallen, waaronder Agaat, Carneool, Malachiet en Amethist.

Met het verstrijken der jaren hebben Carolina en ik genoten van de wijze boodschappen van Angel. Een van zijn boodschappen luidde, dat hij er altijd zin in had om aan een nieuwe dag te beginnen, omdat iedere dag nieuwe beloftes met zich meebracht en nieuwe hoogtepunten.

Angel wist wat het was om van het leven te genieten en dat deed hij dan ook met volle teugen.

Ondersteuning via visualisaties

In februari van dit jaar begon Angel’s gezondheid achteruit te gaan. Hij had behoefte aan ondersteuning en we deden samen een prachtige healing met een gouden bol ter bescherming van ons energieveld en van ons fysieke lichaam. Rondom de bol verschenen verschillende kristallen, waaronder een Citrien, een Lapis Lazuli en een Carneool.

Angel had wat moeite gekregen met eten. Om over deze drempel heen te komen deden Angel en ik samen een visualisatie. Angel stelde zich voor dat hij at aangenaam geprikkeld door de geur van het eten.

Ook de textuur van het eten in zijn snaveltje voelde prettig. Hij merkte, dat de voeding hem een warm gevoel gaf en dat de voedingsstoffen vrijkwamen in zijn lichaam. Niet veel later hoorde ik van Carolina, dat Angel weer kon eten.

De helende elfenbron

Tijdens een andere healing bezochten we een prachtige, witte tempel verrijkt met een bron die liefdevol werd verzorgd door elfjes. Zij nodigden Angel ertoe uit om plaats te nemen op de rand van de bron.

Op de bodem van deze bron bevonden zich Amethistclusters die het water een paarse uitstraling gaven. De elfjes wasten Angel met het heilzame water en versierden hem met bloemen.

Twee elfjes kwamen aangevlogen met een gouden schaaltje. Ze vulden dit schaaltje met het paarse bronwater en lieten Angel ervan drinken met behulp van een gouden lepeltje. Angel’s hart chakra werd krachtig geactiveerd en een stralend licht werd zichtbaar in Angel’s borstgebied.

Uit de bron kwamen ook helende klanken voort. De vibratie van deze hemelse klanken vulden Angel’s hele lijfje.

Hemelse klanken

Carolina bleef Angel ondersteunen en ik bleef hem healingen geven. Wij hoopten op een wonder: fysiek herstel van Angel.

Niet veel later kreeg ik een mailtje van Carolina, dat Angel was overgegaan. De overgang was zacht. Angel was moeiteloos de hemel ingevlogen.

Het ware wonder was, dat Angel jarenlang het leven van Carolina had verrijkt en vice versa. Een wonderlijke reis van een lieve vrouw met haar prachtige vogelvriendje kracht bijgezet door zijn hemelse klanken.

129 keer gelezen

1 gedachte over “Hemelse klanken”

  1. Mijn lieve Angel was weer even bij mij.
    Wat een mooie ondersteuning heeft hij gehad door jouw healing, de elfjes, de chakra healing en de edelstenen.
    Zijn wijsheid in “maak van elke dag een feestdag” was zo’n gezegde speciaal voor mij, want ik sta soms somber op en kan ik Angel in de mooie spreuk bij mij houden.
    Dag Angel, wees blij bij je vriendjes !! Ik denk nog vaak aan je

Reacties zijn gesloten.