Een helende reis met twee honden

De honden Trusty en Larry zijn trouwe cliënten van mij. Driemaal per maand geef ik hen een healing op afstand. Geen healing is hetzelfde en iedere keer maken we weer wonderbaarlijke dingen mee. Graag deel ik met jullie de helende reis die ik recent met beide honden heb gemaakt:

Trusty en Larry

Trusty en Larry komen tegelijkertijd voor me zitten. Trusty links en Larry rechts. Liefdevol verwelkomen we elkaar.

Beide hondjes hebben behoefte aan een helende wandeling. We beginnen onze helende reis op een open plek in een bos. Trusty & Larry beginnen gelijk te speuren met hun neuzen dicht langs de grond.

Ik gun hen alle tijd om de verschillende geuren diep in zich op te nemen. Elfjes vliegen rond en een eenhoorn laat zich eventjes zien. Ik betuig alle magische wezens mijn diepste respect.

Trusty en Larry
Trusty (r) en Larry (l)

Kristalelixers

Op een gegeven moment begint Trusty te blaffen. Hij heeft iets gevonden. Niet veel later blaft Larry. Ook hij heeft iets ontdekt. Trusty komt naar me toe met een Amethist in zijn bek. Larry heeft een Larimar meegenomen.

Er verschijnen twee gouden schaaltjes met prachtige symbolen. Ik vul beide schaaltjes met bronwater en leg in elk van beide schaaltjes het kristal dat de hondjes hebben meegebracht. Ik plaats de schaaltjes vervolgens in de zon.

Elfjes komen voorbij. Zij voegen bloemblaadjes toe aan de kristalelixers. Ook de eenhoorn voegt zich bij ons. Hij laat de punt van zijn hoorn korte tijd in beide schaaltjes rusten. Er ontspringt nu een kleurrijk licht aan beide kristalelixers

Ik bedank de elfjes en de eenhoorn. Zij trekken zich terug en de hondjes kunnen allebei hun kristalelixer opdrinken.

Na het opdrinken van de elixers gaan de hondjes even liggen in de milde zonnestralen. De elixers reizen door hun lichaam. Dit is een diepgaand helende ervaring voor Trusty en Larry. Zij nemen rustig de tijd om de helende energieën hun heilzame werk te laten verrichten.

Trusty
Trusty

De tempel van de leeuw

Na een tijdje komen beide hondjes bij me staan. Ze zijn er klaar voor om hun weg te vervolgen. We lopen vanaf de open plek het bos in langs een smal pad.

We ervaren een krachtige energie op deze plek en we voelen, dat verderop een belangrijke ontmoeting zal plaatsvinden. We lopen rustig verder genietend van de stilte om ons heen.

Na een tijdje wordt een tempel zichtbaar. Bovenaan de trap van deze tempel verschijnt een leeuw. Deze leeuw verwelkomt ons woordeloos. We kunnen de tempel vrij betreden.

In de tempel zien we een cobra, een pauw en een kolibrie. Overal om ons heen bevinden zich prachtige bloemen.

Larry
Larry

Ontmoeting met de wolf

In het hart van de tempel zien we een prachtige wolf. Deze wolf nodigt Trusty en Larry ertoe uit om dichterbij te komen. Beide hondjes gaan voor de wolf zitten en sluiten hun ogen.

Er vindt een prachtige uitwisseling van oerenergie plaats. Ik trek me wat terug en bekijk de krachtige uitwisseling vanaf een afstandje.

Na een paar minuten voel ik, dat ik me kan terugtrekken. De wolf zal de healing met Trusty en Larry voortzetten en hen terug begeleiden naar huis.

Ik betoon de tempel en al haar bewoners mijn diepste respect, waarna ik mij in Liefde en diepe Dankbaarheid terugtrek.

Healing

Ben jij ook geïnteresseerd in een healing of healingreeks voor je geliefde dier, neem gerust een kijkje op mijn website heart4animals of neem contact met mij op. Ik hoor graag van je.

165 keer gelezen

2 gedachten over “Een helende reis met twee honden”

  1. Wat een mooie reis voor twee mooie honden! Ze zien er prachtig uit!

  2. Lieve hondjes, wat een prachtige healing hebben jullie ervaren.
    Ik denk aan mijn wandelingen met mijn hondje in het bos.
    Ze waren niet zo magisch, maar wel altijd een heel goede manier om de dag samen te beginnen.

Reacties zijn gesloten.