De kracht van visualiserend genezen

Een Facebook vriendin had mij benaderd om hulp te bieden aan een gedumpte kater. Deze kater was in een transportmandje achtergelaten bij een discotheek.

Een deel van de vacht van de kat was verdwenen en zijn huid was ernstig aangetast, mogelijk ten gevolge van een heftige, allergische reactie. De kater is inmiddels liefdevol opgevangen. Hij wordt behandeld en op termijn wordt er naar een nieuw huis voor hem gezocht.

In dit blog lees je over mijn bijzondere ontmoeting met deze kater en over de kracht van visualiserend genezen.

Bescherming

De nieuwe situatie is nog wat onwennig voor de kater. Mede vanwege het ontbreken van een aanzienlijk stuk vacht en toplaag van de huid is hij heel gevoelig voor indrukken en aanrakingen.

Er is veel gebeurd in korte tijd en de kater mag helemaal opnieuw settelen. Hij voelt, dat de omgeving waarin hij verkeert, liefdevol is en hij weet, dat hij kan ontspannen. Hij heeft alleen nog wat tijd nodig om zich weer helemaal veilig te voelen.

Door het gebrek aan vacht en huid is er een ‘gat’ gevallen in zijn bescherming. Wat de kater vooral nodig heeft, is herstel van zijn natuurlijke beschermlaag.

Kleurrijk elixer

Er verschijnt een prachtige, lila zalf met een zilveren uitstraling. Zachtjes breng ik de zalf aan op de blote en gewonde huid. De zalf trekt gelijk in en is een weldaad voor de kater. Hij ervaart direct verlichting. De huid voelt soepeler aan.

Ik bereid nu een elixer voor van verschillende kruiden en kristallen. De kruiden en kristallen verschijnen een voor een. Er verschijnt ook een kristallen schaal van Rozenkwarts gevuld met zuiver bronwater uit de Himalaya. Ik voeg de kruiden en kristallen toe aan het bronwater. Er komen prachtige kleuren tevoorschijn uit de kristallen schaal.

Ik schenk een kleine hoeveelheid van het elixer in een houten bakje versierd met pentagrammen. De kater drinkt rustig van het mengsel. Het elixer steunt de huid en vacht van binnenuit.

Diepgaande leverreiniging

Het is nu tijd voor een leverreiniging. We werken puur op energetisch niveau. Ik leg de lever in een gouden schaal. De schaal vult zich automatisch met bronwater uit Alaska. Er vindt een diepgaande reiniging plaats, terwijl ik druppels van mijn eigen remedie Winged Cross toevoeg aan het bronwater.

Terwijl de lever diepgaand gereinigd wordt, visualiseren de kater en ik, dat zijn huid weer terug groeit. Dit ziet er prachtig uit. Het is duidelijk te zien, hoe ingenieus de opbouw van de huid is. De kater is er met zijn volle aandacht bij.

Herstel van de vacht

Volgende stap is, dat de vacht weer aangroeit. Het is prachtig om te zien, hoe dit wonder zich voltrekt. Het haar zal terug groeien en waarschijnlijk daarna weer snel uitvallen om ruimte te creëren voor een vacht in zijn volle kracht. Er is eerst een tussenfase.

De kater stelt zich voor, dat zijn huid volledig is geheeld en dat zijn vacht weer volledig is hersteld. Dit voelt fantastisch. Ik leg uit aan de kater, dat het belangrijk is om iedere dag aandacht te besteden aan het herstel van zijn huid en zijn vacht. De kater begrijpt dit en zal dit doen.

Zelfheling

De kater voelt zich een stuk beter. Hij heeft kracht geput uit onze healing. Het biedt hem vertrouwen, dat hij weet hoe hij zichzelf verder kan helen.

Ik voel, dat het zo goed is en in liefde en diepe dankbaarheid ronden we ons samenzijn af.

167 keer gelezen

1 gedachte over “De kracht van visualiserend genezen”

 1. Lieve kater, er voltrekt zich een wonder aan jouw huid en vacht.
  Ik vind het zo mooi te zien dat er weer een nieuwe methode wordt gebruikt om jouw gehavende lichaam te helen.
  Irene, wat zijn de helingen aan geen enkele manier beperkt en wat fijn dat ik er van mag horen !
  en dat jij die manieren kent.

  Ik wens de kater een spoedig herstel
  Carolina

Reacties zijn gesloten.